Étlap


Letölthető szezonális ajánlat 

Diófa étterem szezonális ajánlata  

Restaurants Diófa’s Seasonal Recommendation

Sesonelles Angebot Restaurant Diófa

Spárgakrémleves citrusos spárgasalátával „G”

Asparagus cream soup with citrus asparagus salad „G”

Spargelcremesuppe serviert mit Spargelsalat „G”

2 290.-Ft

Eperkrémleves vanília fagylalttal „G”

Strawberry cream soup with vanilla ice cream „G”

Erdbeere- cremesuppe mit Vanilleeis „G”

2 190.- Ft

Fehér és zöld spárga eper vinaigrettel  „G” (ELŐÉTEL)

White and green asparagus served with strawberry vinaigrette dressing „G” (APPETIZER)

Weißer und grüner Spargel mit Erdbeer-Vinaigrette „G” (VORSPEISE)

2 990.-Ft

Rozmaringos tépett marhapofa spárgás rizottóval „G”

Roasted beef cheek seasoned with rosemary  served with asparagus risotto „G”

Mit Rosmarin zubereitetem Tafelspitz (Backe des Rindes) mit Spargelrisotto „G”

6 490.-Ft

Lazac steak vajszósszal, spárgával és petrezselymes újburgonyával „G”

Roasted salmon fillet with butter sauce served with asparagus and parsley potatoes „G”

Mit Butter gegrilltes Lachsfilet serviert mit Spargel und Petersilienkartoffeln „G”

7 390.- Ft

Kacsamellfilé házi nudlival, spárgával és savanyított gombákkal

Roasted duck breast fillet served with noodles, asparagus

and pickled forest mushrooms

Frisch gebratene Entenbrust mit hausgemachten Nudeln, Spargeln

und gesäuertem Waldpilzragout

6 790.-Ft

Érlelt rib-eye steak (350gr) édesburgonya hasábbal, 
leveles salátával mézes-mustáros dresszinggel „G”, L”

(dél-amerikai, fűvel táplált marhából)

Rib-eye steak (350 gr) served with sweet potatoe fries and
salad with honey-mustard dressing  „G”, L”

Rib-eye steak mit (350gr) Süsskartoffel- Pommes und Honig und Senf

zubereitetem Blattsalat  „G”, M”

12 900.-Ft

Epersaláta mascarpone krémmel „G”
Strawberry salad with mascarpone cream „G”

Erdbeeren-Salat mit Mascarpone Creme „G”

2 390.-Ft


Éttermünkben felszolgált ételek egyazon konyhában készülnek így allergének nyomokban mindenben előfordulhatnak
!

„G” betűvel jelzett ételeinket gluténmentesen is el tudjuk készíteni, nem gluténmentes környezetben.

„L” betűvel jelzett ételeink laktózmentesek.

Dishes signed by „G” can also be prepared gluten free, in a non-gluten free environment.

Dishes signed by „L” are lactose free.

Die Speisen die mit „G” anmerken sind, können auch glutenfrei, aber nicht glutenfreier Umgebung zubereitet werden.
 Die Speisen die mit „M” anmerken sind Milchfrei.


Aktuális étlapunk


~Előételek~

Tatár beefsteak tojáskrémmel és savanyított zöldségekkel
6 200.-Ft

Séf saláta
(grillezett csirkemell, füstölt sajt, friss zöldségek,
pirított kenyérkocka, krémsajt öntet)
3 700.-Ft

Kézműves kecskesajt grillezve, céklával és rukkola salátával „G”

5 200.-Ft

~Levesek~

Tyúkhúsleves húsával, vele főtt zöldségekkel és finommetélttel „L”
1 790.-Ft

Fejtett bableves, ahogy mi készítjük „G”
(füstölt csülökkel, kolbásszal, tejföllel és ecettel ízesítve)
2 290.-Ft

Vietnámi marhahúsleves rizstésztával „G”, „L”
3 150.-Ft

~Gyermekeknek ételajánlat~

Húsleves finommetélttel „L”
700.-Ft

Rántott csirkemellfilé választható körettel „L”
(rizs,hasábburgonya,burgonyapüré)
1 950.-Ft

Roston sült csirkemellfilé választható körettel „G, L
(rizs,hasábburgonya)
1950.-Ft

Rántott sajt választható körettel
(rizs, hasábburgonya, burgonyapüré)
2050.-Ft

~főételek~

Harcsapaprikás túrós csuszával, pirított szalonnával és tejföllel 

5 450.-Ft

Érlelt marha bélszín fűszervajjal fényezve, grillezett kerti javakkal és borsmártással „G” 
9 900.-Ft

Vadas marhaszelet faszénen füstölt fehér pecsenyéből, szalvétagombóccal
5 450.-Ft

Csirkemell steak négysajt mártással almakompóttal, bacon chipsszel és burgonyakrokettel

5 450.-Ft


Rántott csirkemell filé boróka sonkával és cheddar sajttal töltve burgonyapürével
5 450.-Ft

Őzpörkölt juhtúrós sztrapacskával

5 900.-Ft

Királyi pulykamell
( roston sült pulykamell barnamártással, őszibarackkal, naranccsal,
pirított gombafejjel, sült hízott kacsamájjal és burgonyakrokett körettel tálalva)
6 450.- Ft

Cigánypecsenye ahogy mi készítjük, szalonnás parázsburgonyával „G, L” 
5 350.- Ft

Borjú bécsi burgonyapürével és savanyított zöldségekkel
6 200.- Ft

Feketeerdő sonkával sült sertés szűz sült zellerpürével,
pirított ördögszekér gombával és fűszeres glace-szal „G” 
5 450.- Ft

Vaddisznósült édesburgonya pürével, körtekompóttal és áfonya szósszal „G” 
6 800.- Ft

Grillezett zsenge sárgarépa, hagymás fehérbab pürével és zöldfűszeres pirított magvakkal „G, L” VEGÁN
3 600.- Ft 

~Tálak~

Diófa-tál 4 személyre
(Rántott csirkemell filé borókasonkával és cheddar sajttal töltve,
Cigánypecsenye ahogy mi készítjük, BBQ oldalas, házi sonkával sült
sertés szűz, forgatott burgonya, jázmin rizs, vajas kerti javak, vegyes saláta )
23 900.- Ft

Kacsa- tál 2 személyre
(Konfitált kacsa comb, frissen sütött kacsamell,
párolt lilakáposzta és snidlinges burgonyapüré)
12 900.-Ft

~Saláták, öntetek~

Kerti saláta választható dresszinggel
(krémsajt dresszing, bazsalikom-peszto, mézes-mustáros dresszing)
1 400.-Ft

Idény salátáink
800.-Ft 

Tartármártás
650.-Ft

~Desszertek~

Hideg  túrógombóc tejfölhabbal és erdei gyümölcs raguval
2 190.-Ft

Somlói galuska
2 090.-Ft 

Csokoládé mousse málnával „G”
2 290.-Ft

Vegyes fagylalt kehely
(választható ízek: csokoládé, eper, vanília, citrom)
1 800.-Ft

„G” betűvel jelzett ételeinket gluténmentesen is el tudjuk készíteni, nem gluténmentes környezetben
„L” betűvel jelzett ételeink laktózmentesek
Kérjük élelmiszer alapanyag érzékenységét jelezze felszolgáló kollegáinknak.

Éttermünkben felszolgált ételek egyazon konyhában készülnek így allergének nyomokban mindenben előfordulhatnak!

Áraink 0 % felszolgálási díjat tartalmaznak

Elvitel esetén a csomagolás díja:

100 Ft/elviteles doboz
250 Ft/ 2 személyes elviteles tálca
350 Ft/ 4 személyes elviteles tálca


Madler László 
vendéglős    
Adamek Balázs 
konyhafőnök
Láng Róbert 
üzletvezető