Rendezvény


Letölthető menüsor

Ballagási menüsor

2024. május 4.

I. Menü                9 900.- Ft/fő

Újházi tyúkhúsleves

Cheddar sajttal, borókasonkával töltött sertésborda házi morzsában rántva

Mézes-mustáros csirkecomb filé, Zöldfűszeres roston sült jércemell
zöldséges jázmin rizzsel, pirított újburgonyával

(a menü ára tartalmazza a kiválasztott desszertet is)

II. Menü                     10 900.- Ft/fő

Újházi tyúkhúsleves

Sült  kacsacomb, baconbe tekert szűzérmék rozmaringos pecsenyelével, 

párolt lilakáposztával és burgonyapürével

(a menü ára tartalmazza a kiválasztott desszertet is)

Választható desszertek:

Somlói galuska

Fehér csokoládé namelanka bogyós gyümölcsökkel

Áraink Áfát tartalmazzák.  A menüsor italt nem tartalmaz.

Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket,

várjuk szíves megrendelésüket!

Diófa étterem

Székesfehérvár, Kadocsa út 32/a

telefon: 22/300-665, 0630/6559079

web: www.diofaetterem.hu

e-mail: diofa@diofaetterem.hu

ballagási menüsor

Letölthető menüsor

Ballagási menüsor

Diófa étterem

Ballagási menüajánlata

2023. május 6.

I. Menü                                                                                                                  9000.- Ft/fő

Újházi tyúkhúsleves

Barackkal és camemberttel töltött pulykamell házi morzsában rántva,

Mézes-mustáros csirkecomb filé, Zöldfűszeres roston sült jércemell
zöldséges jázmin rizzsel, pirított újburgonyáv
al

Citromos túrótorta epersziruppal fényezve

II. Menü                                                                                                                 9000.- Ft/fő

Újházi tyúkhúsleves

Fokhagymás sertés tarja, Barbecue oldalas, Bajor pulykamell rántva

(zöldpaprikával és gépsonkával töltött pulykamell)
szalonnás parázsburgonyával és barna vajon futtatott kerti javakkal

Sajttorta málna espumával

Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket,

várjuk szíves megrendelésüket!

Diófa étterem

Székesfehérvár, Kadocsa út 32/a

telefon: 22/300-665, 0630/6559079

web: www.diofaetterem.hu

e-mail: diofa@diofaetterem.hu

A magyar és nemzetközi konyha ötvözésével elkészített ételeink megálmodója  Séfünk Adamek Balázs, számos rangos hazai és nemzetközi díjjal rendelkező szakember.
Étlapunkon törekszünk a nemzetközi trendek mellett a hagyományos ízvilágú, klasszikus magyar fogások megtartására is.
A gondosan összeválogatott, minőségi alapanyagokból készült fogások elkészítéséhez gyakran alkalmazunk korszerű konyhatechnológiai eljárásokat.
Fontosnak tartjuk, hogy szezonális  ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök  ízeit.

kimenő link

belső link